ye-logo.v1.2

У Старокостянтинівському районі зловмисник спочатку вкрав автівку, а накатавшись спалив

2165
Доки хлопець “катався” про викрадення автівки повідомили поліцію.
Доки хлопець “катався” про викрадення автівки повідомили поліцію.. Фото: www.hm.npu.gov.ua/uk/

Зараз молодик перебуває під вартою.

Подія сталася в селі Ладиги Старокостянтинівського району. Зловмисник спочатку накатався на викраденій автівці, а потім облив її дизпаливом, підпалив та зіштовхнув у кювет. У поліції кажуть, що хлопець перебуває під вартою.

“20-річний житель Любарського району Житомирської області раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності за крадіжки, але на шлях виправлення не став. Близько 3-ї години ночі він попутним транспортом повертався від дівчини із села Адампіль, але задрімав і проїхав свою зупинку, тож змушений був вийти в селі Ладиги.Тиняючись вулицями, зловмисник побачив на одному із господарств автомобіль «Mazda 626». Ключі були в замку запалення. Не довго думаючи, він сів в автомобіль і поїхав кататися”, - розповідають у Нацполіції.

Вже у Полонському районі молодик на викраденому автомобілі в’їхав у дерево, яке впало і перегородило йому дорогу. Він не розгубився, об’їхав перешкоду і попрямував далі. Але під час руху у нього відчинився капот. Відірвав його, викинув на узбіччя і продовжив рух. Та за 8 кілометрів автівка заглохла. Тоді він відкрутив і викинув номерні знаки, а автомобіль облив дизпаливом, підпалив та зіштовхнув у кювет.

Доки хлопець “катався” про викрадення автівки поліцію поліцію. Згодом спалену автівку виявили у кюветі, а за деякий час розшукали і автокрадія.

Зловмисник відповідатиме перед законом за частиною 2 статті 185 «Крадіжка» та частиною 2 статті 289 «Незаконне заволодіння транспортним засобом» Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 8 років. Слідство триває.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую