ye-logo.v1.2

Першість області з футболу: по 5 голів у Хмельницькому та феномен команди зі Старої Синяви

Спорт 3604
Андрій Муляр (з м’ячем) відзначився двома забитими голами в матчі Поділля з ФК Дунаївці
Андрій Муляр (з м’ячем) відзначився двома забитими голами в матчі Поділля з ФК Дунаївці. Фото: автора

Відбулися матчі 11 туру чемпіонату Хмельниччини з футболу серед команд Прем’єр-ліги.

 Ще до цих поєдинків у турнірній таблиці відбулися зміни, адже волочиський "Агробізнес" зіграв пропущений поєдинок 10 туру проти "Громади" зі станції Дунаївці, в якому здобув перемогу 3:0. Вийшовши на друге місце, діючий чемпіон,волею календаря, сьогодні відпочивав. Інші ж команди зіграли свої матчі.

У Старій Синяві "ОТГ" приймала "Епцентр-Вікторію" з Городка. Примітно, що старосинявці в рідних стінах чотири матчі з п’яти зіграли з рахунком 2:1. Щоправда, в трьох зазнали поразки, а в одному виграли. І ось... знову 2:1. Цього разу на користь "ОТГ".

Із таким же рахунком завершився матч у Кам’янці-Подільському, де "Фортеця" приймала лідера першості старокостянтинівський "Случ". Щоправда, перемогли не підопічні Івана Стасюка, а гості зі Старокостянтинова.
Інший "Случ" - красилівський, вдома здолав "Енергетик-Миклуш" з Нетішина. "Виграли 4:0, - каже тренер красилівчан Лев Сергеєв. - Головне, що ми свої моменти реалізували та здобули три очки. Ну, а нетішинці могли забити нам з пенальті, коли вже було 4:0, але нас врятувала стійка воріт".

Ще два маті відбулися в Хмельницькому на стадіоні ДЮСШ №1. Спочатку "ДЮСШ-1" зійшлося з "Громадою". І, що цікаво, гості весь матч були в ролі наздоганяючих, адже хмельничанам двічі вдавалося повести в рахунку.

У матчі "ДЮСШ-1" - "Громада" хмельничани двічі вели в рахунку, але все одно поступилися команді зі станції Дунаївці.

На 15 хвилині перший гол у ворота "Громади" зі станції Дунаївці забив Артем Лисюк. Та згодом гості відігралися. Утім, нічия протрималася хвилин п’ять, аж поки Олександр Божек не вивів "ДЮСШ-1" вперед. Та перевага хмельничан у рахунку тривала не довго - через хвилини дві гості знову зрівняли рахунок. А вже у середині другого тайму "Громада" вперше повела в рахунку. І, як виявилося, це був останній гол у цьому матчі - 2:3 на користь гостей.

"ДЮСШ-1" - "Громада": у центрі поля боротьби вистачало.

Ворота хмельницької "ДЮСШ-1" захищав польовий гравець Максим Григорук ( у салатовому).

Хмельничани намагалися не програти "Громаді", але моменти, які створили, реалізувати не змогли.

Згодом на поле вийшли "Поділля" та ФК "Дунаївці". Для багатьох гравців хмельницької команди це був останній матч у першості області, адже невдовзі їм стартувати в чемпіонаті України серед професійних клубів. "Поділля" відкрило рахунок у матчі в середині першого тайму, коли на добиванні вдало зіграв Віталій Миколайчук.

"Поділля" зіграло на штучному полі з ФК "Дунаївці", щоб трохи звикнути до такого газону. Адже 20 липня їм грати на "синтетиці" в Вінниці в попередньому раунді Кубка України.

А ось після перерви глядачі побачили ще три голи. Спочатку Андрій Муляр зробив рахунок 2:0, потім гості відіграли один м’яч. Однак пізніше забивали лише гравці "Поділля" - Костянтин Степанюк та Андрій Муляр. Отож, 4:1 на користь хмельницького клубу.

Гравці ФК "Дунаївці" (у червоному) не завжди встигали за молодими футболістами "Поділля"

Роман Худік хоч і не забив, але його можна назвати співавтором першого голу в ворота дунаєвчан.

Іноді команди грали "брудно", порушуючи правила.

Турнірне становище команд після матчів 11 туру: 1. «Случ» С. - 22 очки (8 матчів), 2. «Поділля» - 19 (8), 3. «Случ» К. - 19 (9), 4. «Агробізнес» - 16 (6), 5. «Фортеця» - 15 (9), 6. ФК «Дунаївці» - 14 (8), 7. «Енергетик-Миклуш» - 10 (8), 8. «Громада» - 10 (10), 9. «ОТГ» - 6 (10), 10. «Епіцентр-Вікторія» - 4 (10), 11. «ДЮСШ-1» - 3 (10).

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую