ye-logo.v1.2

У Городку випав аномальний град. Побиті автомобілі, знесені дахи (ФОТО, ОНОВЛЕНО)

Суспільство 49249

Дощ йшов орієнтовно протягом двадцяти хвилин, з них хвилин п'ять - град по обіді сьогодні, 17 липня.

 У Городку випав аномальний град. Спочатку про це написав на своїй сторінці у Фейсбук Костянтин Пархоменко. А вже за кілька хвилин сайту "Є" повідомили й самі городоччани.

"Град побив дуже багато будинків, у моєї сусідки вітер здер дах над квартирою, в неї повалилася стеля. Автомобілі потовчені, шибки б дуже багатьох людей побиті. Також у місті повалено багото дерев. Люди в шоці, все сталося зе хвилин 15-20", - каже читачка Олена.

ОНОВЛЕНО 20:20. На багатоповерхівках потрощений шифер. Люди кажуть, у кого не встановлені в квартирі металопластикові вікна, майже всі, які були з південого боку, звідки й йшов найсильніший град, потрощені.

ОСНОВЛЕНО 20:35 В селах навколо міста, також з будинків стихія позривала дахи, потрощила вікна. 

"В селах Жищинці та Балакири в багатьох людей розкриті будинки, повалені дерева, городина пропала", - повідомила читачка Оксана із Жищинець.

ОНОВЛЕНО 20:40 Міський голова Городка Василь Підлісний зібрав терміново депутатів, щоб з'ясували кожен на своєму окрузі, розміри збитків завданих стихією.

За словами міського голови, комунальники і депутати зібралися на екстренну нараду, дізнаються розмір збитків і допомагають людям написати заяви на ім'я як міського голови так і в інші інстанції про допомогу. У міській раді кажуть, макимально намагатимуться допомогти людям, щоб швидко впоратися з насліками стихії.

Станом на 20:45 дощ у Городку посилюється. 

ОНОВЛЕНО 21:05 В Городку, за даними міської ради, від стихії найбільше постраждали мікрорайони Аеродром та Мархлівка. У одному з дитячих садочків міста зірвало 25 листків шиферу та побило 10 вікон. В інших садочках пошкодження незначні. На завтра міська рада скликає позачерговий виконком щоб обговорити як і чим допомогти людям.  

Ось так тепер виглядає чимало автомобілів у Городку

Автомобіль на стоянці поблизу Городоцької районної лікарні. Фото із соцмереж. 

Такі сліди залишив град на стінах будинків

 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую