ye-logo.v1.2

Чемпіонат Хмельницького з міні-футболу: перші поразки лідерів та дограний матч

Спорт 1507
Динамо-ГУНП зазнало першої поразки в чемпіонаті, програвши Спортлідеру-3
Динамо-ГУНП зазнало першої поразки в чемпіонаті, програвши Спортлідеру-3. Фото: Асоціації міні-футболу Хмельницької області

У Преміум-лізі зіграли не лише поєдинки шостого туру, а й дограли гру четвертого ігрового дня.

У першості міста з міні-футболу серед команд першого дивізіону Преміум-ліги відбулися чергові матчі. Після яких на горі турнірної таблиці змін немає. Ось тільки «переслідувачі» наблизилися. А все через перші поразки лідерів.

Першої поразки в чемпіонаті зазнала «Тетра-Cook Drive», яка поступилася «Хмельницьким делікатесам» 0:2. Тепер «Тетра» випереджає «делікатеси» лише на два очки. А ось «Динамо-ГУНП» свій матч шостого туру не програло, але й не виграло. У поєдинку проти «Вентсу» була зафіксована нічия 2:2.

Утім, поліцейські все одно програли свій перший матч у сезоні, зігравши поєдинок 9 туру проти «Спортлідера-3». Запекла боротьба подарувала глядачам чимало емоцій та аж 12 забитих голів. Більшість із них у ворота «Динамо-ГУНП». «Спортлідер-3» переміг з рахунком 7:5. А ось у матчі 6 туру «лідери» програли «Університету-Молокії» 2:3.

В інших поєдинках чергового туру «Бамбук» здолав «Ротор» 5:3, «Воля» програла «Мустангу-Фавориту» 2:3, а «Арсенал» здолав «Спортлідер-2» з рахунком 2:0. Крім цього, «каноніри» дограли матч 4 туру проти «Бамбуку», який був зупинений через погодні умови. «Арсенал» переміг з рахунком 6:5.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую