ye-logo.v1.2

Олександр Корнійчук дав доручення райдержадміністраціям, аби ті порахували збитки, нанесені градом

Суспільство 2537
Найбільше збитків, ймовірно, було завдано у Городоцькому районі
Найбільше збитків, ймовірно, було завдано у Городоцькому районі. Фото: vk.com

Обласна влада вивчає питання щодо розмірів збитків, яких град завдав подолянам, щоб потім допомогти людям.

«Виїхав в Городоцький район, планую заїхати в села Хмельницького та Ярмолинецького районів, які вчора найбільше постраждали від стихії», - написав на своїй сторінці в «Фейсбук» голова Хмельницької облдержадміністрації Олександр Корнійчук.

«На власні очі хочу побачити розмір завданих градом збитків та почути від людей, якої допомоги наразі вони найбільше потребують від влади. Розглядатимемо можливість виділення домогосподарствам, які постраждали від негоди, грошової компенсації. Гадаю, депутати обласної, та інших місцевих рад, знайдуть у бюджеті гроші на це», - повідомив Олександр Олександрович.

До ранку, 18 липня, як стверджу голова Хмельницької ОДА, рятувальники разом із працівниками місцевих адміністрацій встановили тимчасові дахи на 134 будинках. Бригади електриків продовжують відновлювати електропостачання. Також, Олександр Корнійчук дав доручення представникам райдержадміністрацій тих районів, які постраждали від негоди, здійснити подвірний об'їзд для встановлення точної кількості пошкоджених будівель та розміру завданих збитків.

Нагадаємо, вчора, 17 липня, на Хмельниччині пройшла злива, яка супроводжувалася сильним вітром та градом. Сайт «Є» підготував підбірку фото та відео вчорашньої стихії, якими подоляни діляться у соцмережах.


 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую