ye-logo.v1.2

У Хмельницькому можуть з'явитись новий сквер та парковка

Суспільство 1787
Фото: www.khmelnytsky.com/index.php

Облаштують їх на майданчику на перехресті вулиць С. Бандери та Зарічанської.

Міська влада розгляне петицію про створення парковки і скверу перед магазином “Електроніка”, що на перехресті Бандери та Зарічанської. На 17 липня петицію підписали 521 особа з 500 необхідних.

“Для створення комфортних умов проживання та відпочинку хмельничан, які мешкають у густонаселеній частині міста поблизу магазину «Електроніка», для оздоровлення екологічного стану та покращення естетичного вигляду однієї з центральних частин міста та на підтримку ініціативи жильців навколишніх будинків, пропонуємо облаштувати на розі вулиць С. Бандери та Зарічанської сквер і парковку. Наявність такої зони дозволить створить умови для дозвілля молоді, для приємного відпочинку людей поважного віку, додасть вказаній території та загалом місту цивілізованого європейського виду та зробить упорядкованим паркування автомобілів”, - йдеться у петиції.

Окрім того, автори такої ініціативи, вимагають від влади заборонити встановлення будь-яких нових малих архітектурних форм комерційного призначення на зазначеній території. 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую