ye-logo.v1.2

У Ярмолинецькому районі п’яний пенсіонер стріляв по селянах з рушниці

Кримінал 1895
Пенсіонер погрожував селянам
Пенсіонер погрожував селянам. Фото: hm.npu.gov.ua

Риболовля мало не закінчилася трагічно.

У селі Солобківці Ярмолинецького району захмелілий хмельничанин, який приїхав відпочивати на ставок, погрожував місцевим жителям та навіть здійснив попереджувальний постріл у повітря.

За інформацією поліції, в обідню пору 64-річний хмельничанин разом зі своїм братом на автомобілі «Skoda Octavia» приїхали на сільський став у Солобківці Ярмолинецького району, де рибалили і споживали спиртні напої.

«Ближче до вечора на став трактором приїхали двоє місцевих жителів. За допомогою спеціальної помпи вони почали набирати воду у бочки, - зазначають правоохоронці. - Це обурило захмелілих відпочивальників. Вони почали ображати місцевих жителів, а потім під’їхали до них ближче».

У поліції зазначають, що підозрюваний пенсіонер дістав із багажника автомобіля гладкоствольну рушницю марки «Sumson» (зареєстровану), та, погрожуючи нею, почав вимагати вимкнути помпи і припинити набирати воду. Після цього він направив зброю на потерпілого і здійснив один вистріл у повітря. Усе це відбувалося при свідках.

На місце події викликали слідчо-оперативну групу поліції, яка задокументувала дане правопорушення і опитала усіх учасників події та свідків. Наразі хмельничанину оголошено про підозру за частиною 4 статті 296 «Хуліганство» Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 7 років.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую