ye-logo.v1.2

У Хмельницькому по місту і на виїздах встановлюють камери відеоспостереження

Суспільство 3797
Камери допоможуть правоохоронцям ловити злочинців
Камери допоможуть правоохоронцям ловити злочинців. Фото: автора

Їх мають об’єднати в загальну мережу.

 На вулицях Хмельницького закінчують монтувати 18 нових камер відеоспостереження. Їх разом із тими, що вже були встановлені раніше, поєднають в єдину загальну мережу. За словами головного поліцейського міста Володимира Калашніка, наразі є близько половини необхідних відеокамер.

«В березні були виділені кошти, згідно програми удосконалення боротьби зі злочинністю. Щоб посилити систему, за 400 тисяч гривень були придбані додаткові сервери. Модернізація триває постійно, ми не можемо сказати, що закінчили роботу і з цим звітувати», - зазначив Володимир Калашнік.

Цього року планується закупити й решту камер вуличного спостереження. Встановлюють відеокамери по місту і на виїздах для того, щоб поліцейські могли працювати над попередженням вчинення, у першу чергу, терористичних актів, диверсійних проявів, незаконних заволодінь транспортними засобами.

«З впевненістю можу сказати, що камер, які є на сьогодні, недостатньо. Але відповідно до розробленої програми, кошти виділяються і освоюються», - сказав Володимир Калашнік.

Система відеоспостереження вже працює у Кам'янці-Подільському, Шепетівці та деяких інших містах області.

Нагадаємо, минулого року для будівництва системи спостереження з міського бюджету виділили майже 2,5 мільйона гривень.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую