ye-logo.v1.2

У Хмельницькому обиратимуть кращі світлини про місто

Суспільство 1984
Минулого року надійшло майже дві сотні фотографій на різну тематику, виконаних у різних жанрах
Минулого року надійшло майже дві сотні фотографій на різну тематику, виконаних у різних жанрах. Фото: з архіву

У серпні стартує конкурс фотографій.

 До Дня міста в обласному центрі традиційно відбудеться фотоконкурс "Хмельницький крізь об’єктив". Цьогоріч роботи прийматимуть з 1 серпня до 9 вересня року.

Як повідомляють у міській раді, результати конкурсу та імена переможців оголосять 21 вересня на відкритті виставки-конкурсу фотографій. Усі роботи, які відбере журі з 21 вересня до 10 жовтня 2016 року будуть виставлені в приміщенні Хмельницького музею-студії фотомистецтва (вул. Проскурівська, 56).

«Особливістю цьогорічного конкурсу є те, що роботи на конкурс їх автори мають подавати в електронному вигляді. Друк світлин буде здійснено конкурсним комітетом за кошти міського бюджету. Таке нововведення, вважають організатори, дозволить значно розширити коло фотографів, охочих взяти участь у конкурсі», - зазначили в міській раді.

Участь в конкурсі можуть брати як професіонали, так і аматори, незалежно від віку та місця проживання. Учасник фотоконкурсу може подати не більше 5 фотографій у вигляді електронних файлів в кожній номінації, всього не більше 10 фотографій. Цифрові файли повинні бути у форматі JPEG, 300dpi, кадровані (розміри 30х30, 30х40, 30х45), максимум 3600 px по найдовшій стороні, максимум 10 Мб/фото.

Фотографії подаються в електронній формі на електронну адресу [email protected] з поміткою на фотоконкурс. До фотографій в електронному вигляді додається лист-заявка (Додаток до Положення).

Конкурс “Хмельницький крізь об'єктив” проводиться щорічно до Дня міста. За словами організаторів, він має на меті стимулювання творчої, пізнавальної та соціальної активності жителів та гостей міста, підтримку, розвиток і закріплення кращих традицій фотомистецтва, розвиток творчих зв’язків і обмін досвідом між фотографами.

Детальніше про конкурс можна дізнатися на сайті міської ради.

Нагадаємо, минулого року головний приз на конкурсі «Хмельницький крізь об‘єктив» дістався фотографу-аматору.

 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую