ye-logo.v1.2

Футбол. Хмельницьке "Поділля" зіграло в Кубку України проти вінницької "Ниви-В"

Спорт 2656
У першості аматорів Поділля двічі грало з Нивою-В. Раз зіграли внічию, інший - програли. Тепер поступилися в Кубку України.
У першості аматорів Поділля двічі грало з Нивою-В. Раз зіграли внічию, інший - програли. Тепер поступилися в Кубку України. . Фото: з архіву

Відбулися матчі попереднього раунду кубкових протистоянь.

 Хмельничани свій поєдинок проводили 20 липня в Вінниці. Саме там і вирішувалося, яка з цих команд крокує далі в Кубку України, а яка вибуває з розіграшу. І "Поділля" припиняє боротьбу за почесний трофей.

Вже на 12 хвилині матчу господарі змогли відкрити рахунок, а на 38-ій подвоїти його. Хмельничани ж в першому таймі фактично не мали моментів, а тому на перерву пішли за рахунку 2:0.

Та вже у другій половині матчу малюнок гри змінився. "Поділля" почало грати цікавіше та небезпечніше. Футболісти з Хмельницького могли не лише скоротити рахунок, а й зрівняти його. Натомість "Ниву-В" виручав голкіпер. Та й реалізація моментів "шкутильгала". А на 68 хвилині вінничани забити третій гол у ворота гостей... Утім, "Поділля" змогло все таки забити гол-престижу. Наприкінці матчу відзначився новачок команди, вихованець харківського "Металісту" Артем Макарченко.

"Нива-В" крокує далі, "Поділля" припиняє виступи в Кубку України. Та вже 24 липня хмельничани в рідному місті на СК "Поділля" дебютують у другій лізі чемпіонату України. Свій перший матч вони зіграють проти "Суднобудівника" з Миколаєва. Початок матчу о 18.00.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую