ye-logo.v1.2

Чемпіонат області з футболу. Всі відпочивають, а «Агробізнес» наздоганяє

Спорт 1913
Микола Темнюк (№20) - головний бомбардир Агробізнесу. На його рахунку вже 9 голів у першості області
Микола Темнюк (№20) - головний бомбардир Агробізнесу. На його рахунку вже 9 голів у першості області. Фото: з архіву

Відбувся пропущений матч 8 туру, після якого команда з Волочиська впритул наблизилася до першого місця.

Сьогодні, 20 липня, ФК «Дунаївці» в рідних стінах приймав волочиський «Агробізнес», матч проти якого мав відбутися ще 25 червня. Але, як відомо, «Агробізнес» грав у першості України серед аматорів, де став срібним призером, а тому вчасно за календарем зіграти в Дунаївцях не міг.

Цей поєдинок став доволі результативним. Вже на 9 хвилині матчу Дмитро Калинюк вивів ФК «Дунаївці» вперед у рахунку і… сенсація? Ні, минулорічний чемпіон доволі швидко не лише зрівняв рахунок, а й повів у ньому. На 15 хвилині забив Микола Темнюк, а хвилиною пізніше – Тарас Пліс. А на 23 хвилині Темнюк оформив «дубль». Ще через 12 хвилин у воротах господарів відзначився і головний тренер «Агробізнеса» Андрій Донець.

У другому таймі було забито ще три голи. Всі вони – у ворота господарів. Двічі відзначився Артем Слотюк, ну, а крапку в матчі поставив Олександр Пюрко. Отож, 1:7.

Завдякі цій перемозі «Агробізнес» вже посідає друге місце, маючи в активі 19 очок. На три бали більше лише в «Случа» зі Старокостянтинова, який провів на один матч більше.

Та вже 23 липня турнірна таблиця може зазнати змін, адже «Агробізнес» в Волочиську проведе поєдинок 7 туру проти красилівського «Случа». Решта ж команд відпочиватимуть, оскільки в першості настала пауза.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую