ye-logo.v1.2

У Хмельницькому покажуть кіно просто неба

Афіша 2759
У найближчу суботу покажуть фільм просто неба
У найближчу суботу покажуть фільм просто неба. Фото: np.pl.ua

Відбудеться показ фільму у дендропарку «Поділля».

Уже цієї суботи, 23 липня, хмельничанам покажуть фільм про сімейні цінності "ВОГНЕТРИВКИЙ". Показ відбудеться просто неба, у дендропарку «Поділля» (мікрорайон Виставка, на перехресті Проспекту Миру та Старокостянтинівського шоссе).

“Захід проведемо в рамках напрямку “Щаслива сім'я” соціальної ініціативи “Хтось не зробить”. Плануємо ряд кінопоказів, які тематично стосуватимуться взаємовідносин у сім'ї. Це буде спільний відпочинок, який об'єднує. Ми трохи залежні від погоди, тому, в раі дощу, захід перенесемо. Так само змінюватись буде і час, залежно від того, коли сутенітиме. Поки плануємо показувати кіно до кінця літа. Далі, можливо, змінимо місце проведення. Все залежатиме від того, як приживеться цей проект серед хмельничан”, - розповідає керівник напрямку “Щаслива сім'я” проекту “Хтось не зробить” Ольга Нагорна.

За її словами, фільм, який покажуть на проекторі у найближчу суботу, матиме назву “Вогнетривкий”. Це драма, яка вийшла в світ у 2008 році. Керівник  радить взяти з собою карімати, пледи та термос із чаєм. У планах - знайти людей, які допоможуть організувати комфорт для глядачів.

Кіно просто неба можна буде переглянути 23 липня, у суботу, в дендропарку «Поділля». Розпочнеться кінопоказ о 20.30 годині. Перегляд - безкоштовний.

Про фільм:
Заходячи в палаючий будинок, капітан Калеб Холт діє по-старому правилу пожежних: «Ніколи не залишай товариша в біді». Приходячи додому, де його чекає дружина, почуття до якої давно згасло, він живе за своїми власними правилами. На роботі Калеб завжди рятує інших, але як йому врятувати свій шлюб?
У ролях: Кірк Камерон, Ерін Беті, Кен Бевел, Блейк Бейлі, Ентоні Браун, Уолтер Барнетт, Бейлі Кейв, Джанет Лі Деппер, Еллісон Даусон, Стефан Дерван
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую