ye-logo.v1.2

Хмельницького підприємця, який вбив свою дружину, засудили до 15 років ув'язнення

Кримінал 1803
Вбивство сталось через ревнощі
Вбивство сталось через ревнощі. Фото: golosno.com.ua

Бізнесмен приревнував жінку до робітника.

У вересні минулого року підприємець на власному автомобілі вивіз у лісосмугу  робітника, який виконував у їх будинку ремонтні роботи. У прокуратурі кажуть, що чоловіка він приревнував до своєї дружини.

“Під час з’ясування стосунків з «конкурентом», він вирішив вбити робітника: спочатку наніс рукояткою пістолета Форт 12-РМ удар по голові, а потім здійснив постріли в різні частини тіла потерпілого. Коли в обоймі закінчились набої і ревнивець повернувся до авто, щоби перезарядити зброю, закривавлений «суперник» скористався моментом та утік.За заявою потерпілого, правоохоронці затримали злочинця. Проте через декілька днів, будучи під домашнім арештом, він  вирішив поквитатися ще й з невірною дружиною – убив її кухонним ножем”, - повідомляюють у прокуратурі області.

53-річного  керівника ТОВ з Хмельницького району, визнали винним  у вчиненні замаху на вбивство (частиною 3 статті 15, частино1 статті 115 КК України) та умисному вбивстві (пункт 13 частина 2 статті 115 КК України). Убивцю засудили до 15 років позбавлення волі. Крім того, в інтересах потерпілих з винуватого стягнуто 4 мільйони 150 тисяч гривень моральної шкоди.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую