ye-logo.v1.2

Яку допомогу ФК «Поділля» отримає від влади

Спорт 2491
Мільйон гривень, футбольні поля та гуртожиток - влада Хмельницького надала першу допомогу футбольному клубу Поділля
Мільйон гривень, футбольні поля та гуртожиток - влада Хмельницького надала першу допомогу футбольному клубу Поділля. Фото: з архіву

Хмельницька міська рада погодилася допомогти команді, яка 24 липня стартує в чемпіонаті України з футболу серед команд другої ліги.

Вже 24 липня хмельницьке «Поділля» проведе свій перший домашній матч на професійній арені. У Хмельницькому востаннє професійний футбольний клуб існував до 14 листопада 2013 року, після чого тодішнє «Динамо» зникло з футбольної мапи. Тепер народжується «Поділля».

«Міська рада, внісши зміни до бюджету на цей рік, передбачила мільйон гривень на «Поділля», - каже начальник міського управління молоді та спорту Сергій Ремез. – Ці гроші підуть на навчально-тренувальні збори, харчування та проїзд команди в інші міста».

Крім цього, надали у безкоштовну оренду команді й футбольні поля на СК «Поділля» та ДЮСШ №1, а також кімнати в гуртожитку. «Знаю, що вболівальників цікавить, чи дали клубу в оренду автобус, який на балансі ДЮСШ №1. То, зауважу, «Поділля» може ним користуватися, але доведеться платити гроші, бо ДЮСШ №1 не може надавати безкоштовні послуги з перевезення, - резюмує Сергій Степанович. – Тому команда може їздити на виїзди як на автобусі ДЮСШ №1, так і на іншому якомусь, якщо це буде дешевше».

Отож, свій перший матч у другій лізі «Поділля» зіграє 24 липня в неділю на одноіменному стадіоні проти «Суднобудівника» з Миколаєва. Початок матчу о 18.00. До речі, як повідомив сайту «Є» президент ФК «Поділля» Євген Бейдерман, вхід на стадіон буде безкоштовним.

Нагадаємо, вчора, 20 липня, «Поділля» зіграло матч Кубку України в Вінниці проти «Ниви-В», в якому поступилося з рахунком 1:3.
 

До теми: Календар матчів Поділля в другій лізі чемпіонату УКраїни з футболу

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую