ye-logo.v1.2

Кам’янчани обливатимуться водою і шукатимуть скарби на фестивалі «Ількові забави»

Афіша 2144
Приємне дозвілля сім’ям забезпечать різноманітні заходи
Приємне дозвілля сім’ям забезпечать різноманітні заходи. Фото: з архіву

Захід претендує на гарну традицію літнього міста.

 Наприкінці липня в Кам’янці-Подільському відбудеться вже другий фестиваль «Ількові забави». На три дні, 29-31 липня, запланували програму із захопливими заходами.

«Учасники конкурсів мають вправлятися у перегонах паперових корабликів, переправі на тролеї через річку, носінні води за пазухою, метанні водою на влучність, ловінні риби, витягуванні скарбу Водяного тощо. Щедрий Ілько за це нагородить подорожжю по річці Дністер в Бакоту на катері, сертифікатами на аква-відпочинок в місцевих спа-закладах тощо», - повідомляють у міській раді.

Кам’янецькі ґазди готують гастрономічний майданчик «Ярмарок на Іллі», під час якого пригощатимуть юшкою та рибними стравами. Вперше в цьому році на фестивалі «Ількові забави» відбудеться І Відкритий сімейний чемпіонат сплаву на байдарках по р. Смотрич. На площі Польський ринок в усі три дні фестивалю наші діти поринуть в піну бульбашок.

Приємне дозвілля сім’ям забезпечать різноманітні заходи: водяні шоу, виставка водяних посудин, свято мильної бульбашки, пісні, вірші, фільми про воду та, звичайно, музична програма.

Нагадаємо, минулого року в Кам’янці на Іллі розіграли подорож до Будапешту.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую