ye-logo.v1.2

Більше семи тисяч заяв на отримання землі подали учасники АТО на Хмельниччині

2017
вже надано у власність понад дві тисячі земельних ділянок загальною площею майже 3500 гектарів.
вже надано у власність понад дві тисячі земельних ділянок загальною площею майже 3500 гектарів.. Фото: business.ua

Таку інформацію озвучили у Держгеокадастрі області.

Найбільше заяв на отримання землі учасниками АТО, понад вітори тисячі, зареєстровано у Хмельницькому районі. Такі дані станом на 14 червня цього року озвучив під час засідання профільних депутатських комісій обласної ради, в.о. начальника Головного управління Держгеокадастру у Хмельницькій області Олександр Ревко. За його інформацією у Волочиському районі заяв зареєстровано 766, трохи менше - 637, у Кам’янець-Подільському, а в Старокостянтинівському - 466. У Ярмолинецькому районі заяви на землю подали 378 осіб, а в Шепетівському - 359.

Найменше подано заяв у Новушицькому - 125, Теофіпольському - 144, Старосинявському - 133 та Чемеровецькому - 137 районах.

Окрім того, Головним управлінням вже надано у власність понад дві тисячі земельних ділянок загальною площею майже 3500 гектарів.

Найбільше надано земельних ділянок у Хмельницькому, Ярмолинецькому, Дунаєвецькому, Кам’янець-Подільському та Волочиському районах.

Для передачі у власність учасникам антитерористичної операції Головним управлінням зарезервовано 6746 гектара земельних ділянок. 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую