ye-logo.v1.2

У Хмельницькому безкоштовно навчають програмуванню

Суспільство 2573
Програму Technology Nation запустив фонд BrainBasket
Програму Technology Nation запустив фонд BrainBasket. Фото: kulturaxm.wordpress.com/

Безкоштовні курси працюватимуть упродовж трьох років.

У Хмельницькій центральній міській бібліотеці безкоштовно навчають програмуванню. Роблять це викладачі Хмельницького національного університету та фахівці однієї із ІТ-академій. Навчальний проект Technology Nation  стартував ще в березні.

“21 липня презентували проект Technology Nation та вручили сертифікти першій групі випускників курсу. Даний курс дозволить отримати ІТ-освіту світового рівня та вивчити основи найбільш популярних мов програмування, що дасть слухачам хороший базис для подальшого навчання та працевлаштування в IТ-сфері”, - зазначають в управлінні культури і туризму міської ради.

Упродовж трьох років будуть проводити безкоштовні курси у Хмельницькому, а бібліотека перетвориться на хаб з офлайн-навчання програмуванню. Хмельничани мають унікальну можливість отримати нові знання.

Довідка.

Програму Technology Nation запустив фонд BrainBasket. Безкоштовний курс з основ програмування створений на базі навчальних матеріалів університетів Гарварда, Стенфорда і Массачусетського технологічного інституту (МТІ). Перший етап програми Technology Nation – навчання груп по 15 чоловік в 22 навчальних центрах на базі бібліотек 22 міст України. Кількість центрів планують довести до 100. А кількість випускників програми в рік – до 40 тис.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую