clear-dayclear-nightcloudyfogpartly-cloudy-daypartly-cloudy-nightrainsleetsnowthunderstormwind emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwayt

Салат «Баклажановий рай» з яйцями та зеленню

Викласти салат у салатник і прикрасити часточками яйця.

Викласти салат у салатник і прикрасити часточками яйця.. Фото: автора

У баклажановий сезон хочу поділитися дуже легким у приготуванні і смачним салатом.

Дізналася цей рецепт уже давно й готую його щоразу, як тільки з’являються у продажу баклажани. В оригіналі салатик заправляється майонезом, але для мене цілком достатньо того, що баклажани і цибуля обсмажуються на рослинній олії. Салатик і так соковитий виходить і необхідність у майонезі, думаю, відпадає (талія скаже вам спасибі! 


Інгредієнти:
4 баклажани, 5 варених яєць, 2 великі цибулини, 2 ст. л. олії – оливкової або соняшникової, 3 зубки часнику, майонез (я не використала!), сіль, перець, трохи петрушки і кропу.


Приготування:
Баклажани помити, почистити від шкірки і нарізати невеликими кубиками. Посолити й відставити на 20 хвилин для усунення гіркоти.

Відварити яйця, почистити і нарізати довільними шматочками. Кубики баклажанів відтиснути та підсмажити на олії до золотавого кольору (приблизно хвилин 10). Цибулю нарізати півкільцями, додати до баклажанів і готувати все разом ще декілька хвилин.

Потім зняти і дати трохи охолонути. У салатниці змішати всі компоненти, посолити трішки за смаком, поперчити, вичавити часник і перемішати. Додати трохи кропу і петрушки.

Якщо використовуєте майонез – заправити ним салат. Викласти салат у салатник і прикрасити часточками яйця.


 

Система Orphus
Помітили помилку в тексті? Виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter
Коментарів - 0:

Популярні новини

Останні фото та відео




Архів новин

<<Грудень 2016>>
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31