clear-dayclear-nightcloudyfogpartly-cloudy-daypartly-cloudy-nightrainsleetsnowthunderstormwind emailfbgpinstokrsstgtwvibervkwayt

Кабачковий рисовий суп із часниковими грінками

При подачі заправити сметанкою, посипати грінками та прикрасити листочком базиліку чи іншою улюбленою зеленню.

При подачі заправити сметанкою, посипати грінками та прикрасити листочком базиліку чи іншою улюбленою зеленню.. Фото: автора

Легка перша страва для спекотного дня.

Дуже цікавий смак набувають кабачки, зварені в супі. З ними перша страва виходить неймовірно смачнющою. А курячий бульйон, багато овочів і часникові гріночки — це взагалі пісня! Суп ситний і незвичний, обов'язково спробуйте!

Інгредієнти:
На велику каструлю: 1 склянка рису, 8-9 картоплин, 500 г кабачків, 4-5 курячих крилець, 2-3 помідори, 1 болгарська перчина, 30 г вершкового масла, морквина, цибулина, сіль, перець, зелень селери або петрушки.
Для грінок: білий хліб чи батон, оливкова олія, сіль, перець, часник (все у довільній кількості).

Приготування:
Курячі крильця відварити. Додати у бульйон картоплю, нарізану кубиками. Коли вода закипить, всипати промитий рис. Варити 10 хвилин.

Кабачки помити, нарізати кубиками і злегка обсмажити на вершковому маслі.

Помідори та перець нарізати довільно (пасерувати не потрібно!).

Додати у суп пасеровані кабачки, перець і томати. Приготувати з моркви та цибулі засмажку. Засмажку теж відправити у каструлю (я смажила овочі на тому ж маслі, що й кабачки).

Суп посолити й поперчити, додати подрібнену зелень. При подачі заправити сметанкою, посипати грінками та прикрасити листочком базиліку чи іншою улюбленою зеленню.


Для грінок: хліб нарізати кубиками й підсушити у духовці на сухій дечці. Приготувати часникову заправку, змішавши вичавлений часник, сіль, олію та перець. Сухарики полити часниковою олією і перемішати. 

Система Orphus
Помітили помилку в тексті? Виділіть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter
Коментарів - 0:

Популярні новини

Останні фото та відео



Курси валют на 06.12.2016
купівля
продаж
Міжбанк
$
26.08
26.13
27.99
28.03
0.41
0.41

Архів новин

<<Грудень 2016>>
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31