ye-logo.v1.2

На Хмельниччині зареєструвалось більше 20 підприємців, які раніше працювали незаконно

Суспільство 1487
20 "народних підприємців" зареєстрували свою діяльність
20 "народних підприємців" зареєстрували свою діяльність. Фото: uzhgorod.net.ua

Під час перевірок фіскальники склали 9 протоколів про адміністративні правопорушення.

Працівники фіскальної служби виявили понад 20 так званих “народних підприємців”. Вони працювали без державної реєстрації та не сплачували податків до бюджету. Зараз же свою діяльність оформили офіційно.

“На сьогодні вони, як фізичні особи-підприємці, використовують спрощену систему оподаткування і сплачують єдиний податок до місцевого бюджету. Що стосується напрямків діяльності цих підприємців, то це переважно пасажирські перевезення, а також громадське харчування та сфера послуг. Також в ході фактичних перевірок складено 9 протоколів про адміністративні правопорушення за статтею 164 Кодексу України про адміністративні правопорушення за здійснення господарської діяльності без державної реєстрації”, - розповідають у фіскальній службі.

За твердженням податківців Хмельниччини, основний акцент у відпрацюванні «народних підприємців» робиться на проведенні  роз’яснювальної роботи, доведенні до громадян законодавчої вимоги про те, що у разі здійснення підприємницької діяльності необхідно мати відповідні реєстраційні документи і сплачувати податки та внески. 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую