ye-logo.v1.2

З почестями у Волочиському районі поховали 29-річного воїна АТО

Суспільство 8037
Ігоря Мединського поховали із почестями
Ігоря Мединського поховали із почестями. Фото: volorada.org.ua/novini/

Військовий загинув під Авдіївкою.

Сьогодні, 26 липня, у селі Писарівка Волочиського району попрощалися із загиблим у зоні АТО Ігорем Олександровичем Мединським. У районній раді повідомляють, що загинув він 24 липня під Авдіївкою.

“25 липня тіло героя зустріли рідні та близькі у Писарівці, де сьогодні відбулася поминальна служба. Все село,районна та місцева влада, представники районної спілки учасників АТО  та спілки ветеранів Афганістану,знайомі з навколишніх сіл прийшли провести його в останню путь. Живим коридором, стоячи на колінах зустрічали  та проводжали тіло загиблого воїна АТО Ігоря Мединського, якого несли на руках його побратими”, - повідомляють у райраді.

Поховали Героя під державний гімн України та військовий салют.

Нагадаємо, що Ігор народився 25 лютого 1987 року і навчався у Писарівській загальноосвітній школі, потім у Волочиському промислово-аграрному професійному ліцеї.

Також, через Волочиськ сьогодні, 26 липня,  із супроводом автоколони, до рідного села Медин Підволочиського району провезли тіло Руслана Гевко, героя, який загинув  під час виконання бойового завдання у зоні проведення АТО на Донеччині.

 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую