ye-logo.v1.2

Двоє киян обкрадали будинки селян в Хмельницькому районі

Кримінал 1539
Усе вкрадене молодики сховали в кукурудзі
Усе вкрадене молодики сховали в кукурудзі. Фото: hm.npu.gov.ua

Злодіїв-гастролерів допомогли затримати місцеві жителі.

 У селі Копистин Хмельницького району «гарячих слідах» поліцейські затримали двох молодиків, які обкрадали будинки.

За даними поліції, двоє молодиків 26 та 27 років приїхали в Хмельницький, як самі стверджують, на базар. Чому опинилися в Копистині, не пояснюють. Із собою чоловіки мали велику господарську сумку, в якій було 3 рюкзаки та лом. 

«»Прогулюючись по вулиці Береговій, зловмисники побачили будинок, в якому, за зовнішніми ознаками, йшли будівельні роботи і ніхто не проживав. Відтиснувши вікно, злодії проникли всередину і викрали все, що власник закупив для проведення світла в будинку: інструменти, вимикачі, розетки, світильники, електроавтомати, електророзподільники, подовжувачі тощо. Загальна вартість викраденого склала майже 10 тисяч гривень», - йдеться в повідомленні прес-служби поліції.

Після цього злодії проникли в ще один будинок,але нічого вартісного, окрім сокири, там не знайшли. Усе викрадене чоловіки заховали на одному із господарств у кукурудзі. Їх помітили місцеві жителі, які й зателефонували в поліцію. Правоохоронці затримали злодіїв прямо посеред вулиці. Викрадені речі вилучили.

За фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України, санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 6 років. Слідчі дії тривають.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую