ye-logo.v1.2

Хмельничан запрошують на п’ятий нічний велопробіг «Яскрава Ніч»

Афіша 2585
Хмельничан запрошують на яскраве велосипедне шоу
Хмельничан запрошують на яскраве велосипедне шоу. Фото: vk.com

Велосипеди потрібно прирасити освітлювальними приладами, відповідно до правил руху, і для краси.

 У Хмельницькому сьогодні, в ніч з 28 на 29 липня, відбудеться нічний заїзд велоспедистів. Роверисти зберуться на «Яскраву ніч» і створять ефектне шоу вогнів.

За словами представника організації “Критична маса” Сергія Петровича, нічний велопробіг в місті влаштовують традиційно з 2014 року, це вже п’ята «Яскрава ніч». Організатори зазначають, що на двоколісному мають бути обов’язково встановлені, крім світлоелементів, біла фара спереду, та червона заду. До участі запрошуються всі, хто має більше 18 років.

«Щоразу на такий заїзд збирається близько сотні учасників. Велосипеди мають бути обладнані відповідно до правил дорожнього руху для нічної пори доби, а також прикрашені всілякими освітлювальними приладами. Також до заїзду приєднуються роллери», - каже Сергій Петрович.

Мета такого пробігу – перетворити ніч на ефектне шоу вогнів і велосипедів, а також познайомитися та обмінятися досвідом з оформлення двоколісних і показати, що їзда на ровері не тільки покращує здоров'я, а й робить світ красивішим.

Традиційно старт на білому містку з парку Чекмана о 23:00 годині. Фініш – біля кінотеатру імені Т.Шевченка близько 24:00 години.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую