ye-logo.v1.2

Хмельницькі регбісти виграли міжнародний турнір

Спорт 3291
Регбісти з Хмельницького виграли усі матчі в Польщі та привезли додому почесний трофей
Регбісти з Хмельницького виграли усі матчі в Польщі та привезли додому почесний трофей. Фото: vk.com

Готуючись до Кубку України з регбі-7, хмельничани взяли участь у змаганнях, які пройшли в Польщі.

Жодної поразки і трофей міжнародного турніру з регбі-7, який завершився в польському Кракові, в регбійного клубу «Еволюшн Севенс»!

«Зізнаюся, що в Польщу поїхали випадково, - каже Олег Плахотнюк, президент обласної федерації регбі. – Вони навіть не знали нічого про нашу команду. Але, так сталося, що львів’яни, які мали їхати на турнір, відмовилися від участі та запропонували поїхати нашій команді. Ми, звісно, погодилися, бо готуємося до Кубку України з регбі-7».

Участь у змаганнях взяли клуби Польщі та Білорусі. Хмельничани ж були єдиними представниками України. Найважчим, мабуть, став перший матч проти команди «Оркан» з міста Сухачев, в якому «Еволюшн Севенс» переміг 26:19. «Я не хочу коментувати суддівство, але такого не бачив за 21 рік гри в регбі, - продовжує Олег Плахотнюк. – Навіть глядачі кричали судді: «Що ти робиш?». Але нічого, ми виграли. Обіграли цю команду й в фіналі. І це при тому, що в Польщі виступали не найсильнішим складом, оскільки не всі наші гравці змогли поїхати через роботу та відпустки».

Тепер хмельницька команда готуватиметься вдома до розіграшу Кубка України. Який вже традиційно розіграють у Хмельницькому. Цього року матчі пройдуть на СК «Поділля» 21 серпня. Нагадаємо, торік хмельничани в фіналі Кубка України поступилися харківському «Олімпу».
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую