ye-logo.v1.2

Хмельницька ОДА передасть Городоччині 600 листків шиферу та 74 кілограми цвяхів для ліквідації наслідків стихії

Суспільство 2216
Допомоги, яку виділила ОДА замало для відновлення понівечених стихією помешкань
Допомоги, яку виділила ОДА замало для відновлення понівечених стихією помешкань. Фото: автора

Матеріали виділять із регіонального матеріального резерву.

На позаплановому засіданні Хмельницької ОДА для Городка та району вирішили надати 600 листків шиферу та 74 кілограми цвяхів. Надзвичайну ситуацію природного характеру класифікували як регіональну.

В управлінні цивільного захисту населення Хмельницької ОДА кажуть, що Городоцька РДА надала документи, в яких засвідчує 13 населених пунктів, які постраждали. Гідромецентр вказує таких лише 7. Дані різняться. Недосконалий і перелік наданих документів, він потребує доопрацювання. Лише при досконалому їх опрацюванні допомога буде передана.

Загалом із Городоцького міського та районного бюджету виділили 1 мільйон 100 тисяч гривень. Є рішення про виділення більше 1000 листків шиферу. Сума звернення до Хмельницької ОДА, яка підлягає відшкодуванню - більше 15 мільйонів гривень.

Натомість, у своєму рішенні, комісія вирішила виділити Городоцькій райдержадміністрації з регіонального матеріального резерву 600 листків шиферу та 74 кілограми цвяхів. Передати матеріали забовязали управління житлово-комунального господарства.

“Городоцька РДА має до 2 серпня надати до регіональної комісії необхідні документи для напрвлення звернення до ДСНС України. Враховуюючи зауваження, доопрацювати надані документи до ОДА для прийняття рішення щодо виділення фінанасових ресурсів з резервного фонду обласного бюджету”, -йдеться у рішенні комісії.

Голова Городоцької РДА та очільник міста в один голос кажуть, що ця допомога - крапля в морі.

Нагадаємо, що 17 липня, внаслідок стихії пошкоджено покрівлі будинків, вікна та особистий транспорт мешканців області. Ремонтні роботи і досі тривають.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую