ye-logo.v1.2

У Хмельницькому молодший лейтенант освідчився дівчині одразу після присяги

Суспільство 4708

Хлопець вирішив поєднати дві важливі події в житті.

 На території Національної академії Держприкордонслужби імені Б.Хмельницького сьогодні, 30 липня, склали присягу на вірність Українському народові 74 студенти вишів, що навчались за програмою підготовки офіцерів запасу.

В урочистому строю особовий склад набору 2014 року слухав побажання та настанови. Студенти один за одним зачитували текст присяги. Як зазначив перший заступник ректора Національної академії. полковник. Віталій Веретільник, цей день для кожного військовослужбовця особливий. Адже молоді чоловіки підтвердили свою готовність захищати зі зброєю свою державу.

«Нині наша країна переживає нелегкі роки. Щодня ціною свого життя захисники боронять Україну. Сильна держава неможлива без сильної армії, педагогічний склад академії надав військовослужбовцям запасуусі необхідні знання», - сказав полковник.

Один із військовослужбовців одразу після того, як склав присягу, освідчився своїй коханій. Дівчина відповіла «так», але каже, що про запланований сюрприз не знала.

«Сьогодні для мене дуже важливий день: я склав присягу на вірність Українському народові і хотів присягнути у вірності своїй коханій, майбутній дружині. Про це ніхто не знав, це несподіванка для дівчини», - каже молодший лейтенант запасу Ярослав Андрощук.

Студенти, які тепер отримали первинне військове звання молодшого лейтенанта запасу на завершення пройшлися урочистим маршем і приймали вітання від рідних та друзів.

Довідково. Національна академія Держприкордонслужби імені Б.Хмельницького готує не лише прикордонників, а й громадян України за програмою офіцерів запасу. Військову підготовку проходять громадяни України, які мають або здобувають ступінь вищої освіти не нижче бакалавра, придатні за станом здоров’я віком до 37 років. Кафедра академії вже підготувала близько 900 офіцерів запасу для ЗСУ.

 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую