ye-logo.v1.2

Тренер «Поділля» прокоментував гру хмельничан в Одеській області

Спорт 2998
Віталій Балицький, після поразки від ФК Балкани, готує Поділля до матчу з Металургом із Запоріжжя, який пройде в Хмельницькому 5 серпня
Віталій Балицький, після поразки від ФК Балкани, готує Поділля до матчу з Металургом із Запоріжжя, який пройде в Хмельницькому 5 серпня. Фото: автора

Хмельницька команда зіграла свій перший виїзний матч у другій лізі.

 Дива не сталося. ФК «Балкани», який цього річ став чемпіоном України серед аматорів, на рідному стадіоні в селищі Зоря здобув перемогу над хмельницьким «Поділлям». До того ж, доволі переконливу – 5:1.

Вже на 6 хвилині матчу, після помилки в захисті хмельничан, Костянтин Пархоменко відкрив рахунок. Через 30 хвилин відзначився ще й Олександр Райчєв. Але хмельничанам вдалося зменшити перевагу господарів у рахунок наприкінці першого тайму. На другій компенсованій хвилині забив капітан Алішер Якубов, який в цей день відзначав своє 24-річчя.

«Було завдання не пропустити першими, до того ж, швидко. Бо в «Балканах» доволі досвідченіші футболісти, індивідуально сильніші тощо. Але це не вдалося…. Знову допустили дитячі помилки. Був повільний перехід від оборони до атаки. Не вистачило й досвіду. Звісно, після того, як рахунок став 2:1, з’явилася якась надія», - каже головний тренер «Поділля» Віталій Балицький.

Але в другому таймі на 59 хвилині матчу рахунок став 3:1. «У другому таймі ми мали дати бій, але третій гол, це було видно, вибив хлопців з колії. Хоча вони мали моменти, щоб забити, але індивідуальної майстерності не вистачає. Що ж, будемо працювати на тренуваннях, готуватися до наступного матчу», - підсумував Віталій Вікторович. Ну, а «Поділля» пропустили ще двічі. У підсумку «Балкани» перемогли з рахунком 5:1. Рахунок не по грі, але… він на табло і в протоколі.

Свій наступний матч «Поділля» проведе 5 серпня. У цей день хмельничани на стадіоні «Поділля» прийматимуть запорізький «Металург». Початок о 18.00.

А вже завтра, 1 серпня, керівництво клубу проведе зустріч із вболівальниками, яка пройде на СК «Поділля». Початок о 19.00.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую