ye-logo.v1.2

Мирон Маркевич їде до Хмельницького!

Спорт 3442
Востаннє Мирон Маркевич (перший ліворуч) офіційно був на стадіоні Поділля в липні 2008 року, коли разом з харківським Металістом провів на СК Поділлі товариський матч проти хмельницької команди
Востаннє Мирон Маркевич (перший ліворуч) офіційно був на стадіоні Поділля в липні 2008 року, коли разом з харківським Металістом провів на СК Поділлі товариський матч проти хмельницької команди. Фото: з архіву

Вже завтра, 2 серпня, на стадіоні «Поділля» зберуться зірки українського футболу.

2 серпня, в день 86-річниці створення Повітряно-десантних військ, у Хмельницькому пройде футбольний матч миру. Цьому дійству передуватиме не лише концерт військових та народних колективів, а й показові виступи спецпризначенців.

Свято на спорткомплексі «Поділля» розпочнеться о 12.00. А вже о 14.00 і сам матч миру, в якому зіграють ФК «Спецназ», у складі якого будуть і бійці 8-го окремого полку спецпризначення, та національна збірна України серед ветеранів.

Василь Рац, Сергій Беженар, Едуард Цихмейструк, Олександр Венглинський, В’ячеслав Свідерський, Олександр Призетко, Сергій Коновалов – ось неповний перелік футболістів, які в складі збірної України зіграють проти ФК «Спецназ». Зіграють за збірну й наші земляки – вихованець нетішинської школи Віталій Косовський та нинішній головний тренер волочиського «Агробізнеса» Андрій Донець. Буде на матчі миру і екс-наставник львівських «Карпат», харківського «Металіста», дніпропетровського «Дніпра» та збірної України Мирон Маркевич. Мирон Богданович доволі відомий хмельницьким вболівальникам ще й тим, що двічі тренував хмельницьке «Поділля» - у 1988-89 та 1995 роках. До того ж, за даними сайту «Є», Мирон Маркевич в матчі проти ФК «Спецназ», планує взяти участь не в ролі тренера, а польового гравця!

Отож, 86-річницю створення Повітряно-десантних військ на хмельницькому стадіоні «Поділля» почнуть відзначати з 12.00. Матч миру розпочнеться о 14.00.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую