ye-logo.v1.2 food_01food_02food_03food_04food_05food_06food_07food_08food_09food_10food_11food_12food_13food_14food_15food_19food_17food_18food_19food_user-recipefood_20warningstar

Салат з помідорами, маринованими огірками та червоною цибулею

1 Серпня 2016 р. Світлана ЯСЬКОВА Гурман 3021
Кількість інгредієнтів можна коригувати на свій розсуд.
Кількість інгредієнтів можна коригувати на свій розсуд. Фото: автора

Усього три інгрeдієнта, а страва виходить дуже смачною!

Звернула увагу на цей салатик на одному з кулінарних сайтів. Поєднання «мариновані та свіжі овочі» здалося мені незвичним та цікавим. Не відкладаючи у довгий ящик одразу ж відкрила баночку цьогорічних огірочків (заодно й перевірила смак нового рецепту огірків, маринованих із порічкми). Страва легка у приготуванні до неподобства. Але результат перевершив всі сподівання. Обов’язково спробуйте — салат дійсно смачний.

Інгредієнти:
5 помідорів, 2-3 маринованих огірка, велика червона цибулина, соняшникова олія для заправки (краще ароматна не рафінована!), дрібка цукру, сіль та чорний мелений перець за смаком.

Приготування:
Помідори помити й нарізати середніми шматочками.

Огірки нарізати кружальцями.

Цибулю — півкільцями.

Овочі змішати в салатнику, заправити олією, поцукрити, посолити й посипати перцем.

ОКРЕМИМ РЯДКОМ: кількість інгредієнтів можна коригувати на свій розсуд. Можна крапнути в салат декілька крапель лимонного соку й додати улюблену зелень. 

салати, салати без майонезу, помідори, червона цибуля, мариновані огірки

Коментарі:

  Так  Ні, дякую