ye-logo.v1.2

Чемпіонат області з футболу: «Случ» програв «Агробізнесу» (ВІДЕО)

Спорт 1967
Агробізнес у 9 матчах здобув 8 перемог і 1 нічию
Агробізнес у 9 матчах здобув 8 перемог і 1 нічию. Фото: youtube.com

Відбулися пропущені матчі першості Хмельниччини серед команд Прем’єр-ліги

Центральним матчем, мабуть, всього першого кола став поєдинок у Волочиську, де «Агробізнес» приймав старокостянтинівський «Случ». Саме ці дві команди лідирують у першості й перед цією грою «Случ» випереджав «Агробізнес» лише на три очки.

Поєдинок, ціна помилки в якому була доволі високою, був не багатим на гольові моменти. Утім, глядачі таки побачили один гол. І він влетів у ворота гостей. Сталося це в першому таймі, коли Андрій Скакун віддав пас на граючого головного тренера Андрія Донця і той влучним ударом вразив ворота «Случа». На перерву команди могли піти за рахунку 2:0. Але… Донець із пенальті не зміг переграти голкіпера старокостянтинівського клубу.

У другому таймі «Случ» намагався зрівняти рахунок, але всі атаки були невдалими. Господарі ж більше діяли на контратаках. У підсумку перемога «Агробізнеса» 1:0 і команда з Волочиська повернула собі першу сходинку. Тепер в обох команд по 25 очок. Щоправда, в «Случ» зіграв на один матч більше.

Пропонуємо вашій увазі відео з матчу «Агробізнес» - «Случ», а також післяматчеві коментарі Андрія Донця та Скакуна.

Ще один матч пройшов у Дунаївцях. Місцевий ФК здобув мінімальну перемогу з рахунком 1:0 над кам’янець-подільською «Фортецею».

До теми: Кубок області з футболу: жереб кинуто

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую