ye-logo.v1.2

У Славутському районі незаконно приватизували 4 гектари державної землі

Кримінал 1612
Фото: uk.wikipedia.org

Посадовці відповідатимуть за зловживання службовим становищем.

Шепетівська місцева прокуратура виявила незаконну передачу у власність громадян земель сільськогосподарського призначення на території однієї з сільрад  Славутського району.

«У 2010 році Славутська РДА передала двом громадянкам дозвіл на розробку проектів землеустрою щодо 4 гектарів державних земель, для ведення особистого селянського господарства. Землі розташовані на території сільської ради нібито за межами населеного пункту. Надалі, на підставі цих розпоряджень, вони безоплатно приватизували вказані земельні ділянки. Прокурорами з’ясовано, що насправді земельні ділянки розташовані у межах села та є землями комунальної власності. А їх незаконна приватизація завдала істотної шкоди інтересам територіальної громади», - повідомляють у прокуратурі.

За фактом зловживання службовим становищем і службового підроблення посадовцями райдержадміністрації та управління Держкомзему у районі при відведенні у власність земель, місцевою прокуратурою зареєстровано кримінальне провадження за частиною 1 статті 364,  частиною 1 статті 366 КК України. Досудове розслідування здійснює територіальний відділ поліції.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую