ye-logo.v1.2

Диво-фестиваль для малюків та їх батьків відбудеться у Хмельницькому

Афіша 1623
Фото: www.khmelnytsky.com/index.php

Захід присвячений всесвітньому тижню грудного вигодовування.

У неділю, 7 серпня о 17.00 годині у сквері імені Тараса Шевченка відбудеться диво-фестиваль «Family Fest». У міській раді кажуть, що захід присвячений всесвітньому тижню грудного вигодовування. Мета фестивалю – популяризація грудного вигодовування малюків як природного засобу забезпечення фізичного і психічного здоров’я дітей.

«У програмі фестивалю: флешмоб – п’ятихвилинне годування немовлят груддю; перегони повзунків віком від 6 до 11 місяців «Жвавий повзун»; майстер-класи, присвячені різним аспектам грудного вигодовування і догляду за новонародженими; майстер-класи творчого розвитку особистості для батьків та дітей віком від 1 до 6 років; конкурси, вікторини для батьків та дітей; презентація одягу та засобів для вагітних і жінок з немовлятами, дитячого одягу», -кажуть у міській раді. 

Організатори фестивалю – центр розвитку “Простір”, група підтримки грудного вигодовування й управління молоді та спорту міської ради запрошують усіх небайдужих, творчих, люблячих батьків та їх дітей взяти участь у цьому фестивалі.
Номери телефонів для довідок: 76-41-09, управління молоді та спорту міської ради; (097) 327-80-66, Центр розвитку «Простір».
  

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую