ye-logo.v1.2

На Хмельниччині відпочиватимуть юні спортсмени із Луганщини

Суспільство 1744
Це вже друга група дітей у цьому році
Це вже друга група дітей у цьому році. Фото: www.khmelnytsky.com/index.php

Хмельницький рекреаційний центр «Берег надії» прийме 25 дітей.

Двадцять п’ять маленьких легкоатлетів зі Старобільска приїхали сьогодні, 3 серпня, на літні канікули до Хмельничинни. Дітлахи відпочиватимуть у рекреаційний центрісімейного типу «Берег надії», що у селі Головчинці Летичівського району. У міській раді кажуть, що разом із юними хмельничанами, які відпочивають у дитячо-юнацькому оздоровчому комплексі “Чайка”.

«Оздоровлення дітей відбувається в рамках угоди про дружбу та співпрацю між містами Хмельницький та Старобільськ й програми співдружності «Схід і Захід разом». Юним спортсменам гарантують цікаві конкурси, вікторини, розважально-виховні заходи до Дня безпеки життєдіяльності, що проходитиме у таборі. До слова, без нових друзів підлітки також не залишаться, адже всі розваги вони розділятимуть зі своїми ровесниками хмельничанами із дитячого табору «Чайка». У таборі на дітей чекають різноманітні екскурсії історичними місцями області, як Кам’янець-Подільський, Меджибіж, Летичів, а також візит до Вінниці та її знаменитих фонтанів”, - повідомляюють у прес-службі міської ради.

Також дітлахам обіцяють провести екскурсію міською радою Хмельницького. Це вже друга група дітей з-під фронту відпочиватимуть та оздоровлюватимуться у рекреаційному центрі села Головчинці, Летичівського району.
 

Сергій Швець.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую