Гаряча тема:
- Війна
Всі, напевно, знають як тушкувати капусту. Я пропоную дуже цікавий, незвичний рецепт. Капустка виходить кислувато-солодкою і пікантною. А все завдяки меду. Так, дійсно не звично, але, повірте, неймовірно смачно. Капустка пречудово смакує як самостійна страва. А як начинка до вареників чи пиріжків взагалі мегакрута! Як м'ясну складову можна взяти будь-яке улюблене м'ясо: яловичину, свинину, курку, індичку.
Інгредієнти:
500 г м'яса (у мене свинина), 700 г капусти, декілька кислих яблук (Папірка, Антонівка), велика цибулина, велика морквина, 2-3 зубки часнику, 2 ст. л. томатної пасти, 1 ст. л. меду, сіль, перець чорний і червоний, паприка мелена, мускатний горіх, спеції за смаком (рекомендую коріандр), зелень селери, лавровий листок.
Приготування:
Капусту нашаткувати не дуже тонко.
М'ясо нарізати шматочками, поперчити червоним і чорним перцем.
Обсмажити на сковорідці з олією до золотавої скоринки.
Після обсмажування посолити. Додати нарізану цибулю, через хвилинку – натерту на крупній тертці моркву.
Яблука почистити й нарізати скибочками.
Коли овочі в сковорідці будуть майже готовими, додати яблука.
Через 5 хвилин можна додати томатну пасту та вичавлений часник.
Готувати ще хвилинку. У капусту викинути засмажку й ретельно все перемішати.
Додати спеції, лавровий листочок, нарізану зелень та мед. Перемішати і дати настоятися 10 хвилин.
Потім влити півсклянки води (я влила курячий бульйон) і тушкувати до готовності.
Тільки зареєстровані користувачі мають змогу залишати коментарі!
Будь ласка, зареєструйтеcя або виконайте вхід під своїм акаунтом!
Переваги зареєстрованих користувачів
Зареєстровані користувачі користуються перевагами: