ye-logo.v1.2

На велосипедах та автомобілях: хмельницькі правоохоронці показали, як виходять на службу

Суспільство 1959

Поліцейські провели показовий інструктаж.

Учора, 3 серпня, правоохоронці Хмельницького провели показовий інструктаж перед виходом на службу. На головній площі міста правоохоронці вишикувались у одну шеренгу та виконували команди головного поліцейського області – Миколи Семенишина. За його словами такі показові інструктажі вони проводять раз у квартал. Учора, вперше зібралися усі сили та засоби реагування. 

«На інструктажі ми зарошуємо наших помічників – громадські формування. В період реформ, коли в нас недокомплект особового складу – ми звертаємось по допомогу до громади. Члени громадських формувань упродовж років разом з нами. Вони допомагають відправляти наших військових на схід, ремонті транспорту і охороні публічної безпеки та правопорядку», - каже Микола Семенишин.

За його словами, разом із патрульними здійснюють нагляд за правопорядком громадські формування. Їх пообіцяв стимулюватиме морально та матеріально, бо спільна робота дає свої результати.

Проїхались правоохоронці у супроводі оркестру

«Збільшилась кількість листів, в яких дякують за оперативність правоохоронців, вона значно більша, ніж кількість скарг щодо неналежного виконання обов’язків. Такі в нас також є. Тому можу запевнити громаду хмельницького, що сьогодні є кому захищати спокій», - додає головний поліцейський.

На показовий інструктаж приїхали і патрульні

Правоохоронців турбує збільшення кількості ДТП та рівень аварійності загалом. Та посилення відповідальності за керування транспортом у нетверезому стані за кілька днів вже дало свої результати.

Микола Семенишин звітує перед громадськими формуваннями

«Лише за декілька днів дії закону, по області задокументовано більше 50 фактів водіння у нетверезому стані, а це означає, що бюджет буде поповнюватися. Таким чином ми прогнозуємо зменшення рівня аварійності», - зазначає Микола Семенишин.

На іструктажі були і керівники міста

Каже, що такі показові інструктажі провели у всіх містах обласного підпорядкування. Та вперше на головній площі Хмельницького зібрали всі реформовані структурні підрозділи.

Поряд із поліцейськими стояли маленькі хмельничани

 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую