ye-logo.v1.2

Справа Дьяченка: «Проситиму змінити запобіжний захід»

Кримінал 2624
Валерію Дьяченку загрожує від 3 до 7 років позбавлення волі
Валерію Дьяченку загрожує від 3 до 7 років позбавлення волі. Фото: автора

Завтра в апеляційному суді Хмельницької області розглядатимуть апеляцію заарештованого бізнесмена.

5 серпня Апеляційний суд розгляне питання зміни запобіжного заходу хмельницькому бізнесмену Валерію Дьяченку, якого взяли під варту 31 липня.

«Проситиму змінити запобіжний захід, - каже адвокат Валерія Дьяченка Руслан Кравчук. – Як і під час обрання запобіжного заходу, так і завтра пропонуватимемо випустити Валерія Гарійовича під заставу в 300 тисяч гривень. Ця сума в чотири рази перевищує ту, яку йому передали заявники».

Нагадаємо, Валерія Дьяченка підозрюють у вимаганні 10 тисяч доларів США, з яких він отримав 3000 доларів. Отримання грошей він не заперечує, але стверджує, що не вимагав їх. Каже, що потерпілий добровільно запропонував «розрахуватися» за те, щоб його не притягували до відповідальності за проникнення на територію ПАТ «Катіон», власником якого є Валерій Дьяченко. Під час обрання міри запобіжного заходу в Хмельницькому міськрайонному суді, Валерій Гарійович заявив і про те, що потерпілий добровільно написав розписку, в якій вказав, що винен Дьяченку 10 тисяч доларів. Захист бізнесмена просив не брати під варту їхнього клієнта, але суддя Світлана Дручкова прийняла інше рішення - тримання під вартою до 25 вересня.

Апеляцію Валерія Дьяченка, який разом із дружиною володіють одним із найбільших ринків Хмельницького «Бартерсервіс», розглядатиме колегія суддів Апеляційного суду Хмельницької області у складі Сергія Ващенка, Сергія Козачка та Ігоря Кобріна.

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую