ye-logo.v1.2

На Хмельниччині виявили двох осіб, які незаконно реалізовували дизпаливо

Суспільство 1992
Фото: www.specserver.com

“Працювали” вони без будь-яких дозвільних документів та реєстрації.

Сьогодні, 4 серпня, фіскальники виявили незаконну реалізацію дизельного пального на території Дунаєвецького та Кам’янець-Подільського районів. У прокуратурі кажуть, що двоє осіб, без будь-яких дозвільних документів та реєстрації своєї господарської діяльності , продавали на АЗС контейнерного типу дизпаливо за 16-17 гривень/літр.

“Під час фіксації цього правопорушення виявлено зберігання ще близько 10 тонн пального на суму майже 200 тисяч гривень для  подальшої реалізації, яке вилучено та передано на відповідальне зберігання. Роботу АЗС контейнерного типу припинено”, - повідомляють у прокуратурі області.

Працівниками фіскальної служби стосовно правопорушників склали адміністративні протоколи за статтею 164 (порушення порядку провадження господарської діяльності) КупАП. Такі незаконні дії тягнуть за собою накладення штрафу в розмірі  від 17 тисяч до 34 тисяч гривень з конфіскацією виготовленої продукції, знарядь виробництва, сировини і грошей, одержаних внаслідок вчинення цього адміністративного правопорушення, чи без такої.
 
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую