ye-logo.v1.2

«Кубок свободи» їде до Львова, а хмельничани залишилися без нагород

Спорт 1973
Руслан Шеремета, як справжній капітан, часто вів Сокіл уперед
Руслан Шеремета, як справжній капітан, часто вів Сокіл уперед. Фото: автора

У Хмельницькому завершився міжнародний турнір з футзалу.

Чотири дні сім клубів з України та один із Білорусі виборювали «Кубок свободи». І почесний трофей дістався діючому чемпіону країни – львівський «Енергії». «Енергетики» в фіналі змагань переграли херсонський «Продексім». Щоправда, основний час завершився внічию 1:1, а ось у серії пенальті сильнішими виявилася команда Валерія Легчанова.

Натомість господарі турніру – хмельницький «Сокіл», отримав шанс на здобуття бронзових нагород. Для «бронзи» команді Романа Ковальчика необхідно було виграти в «Титана-Зорі» з Покровського.

Попри товариський статус матчу, в грі "Сокіл"-"Титан-Зоря" ледь не дійшло до бійки. Після чого вилучили головного тренера команди з Покровського Віталія Соломку.

Ще перед матчем «Сокіл» зіткнувся з кадровими проблемами – через травми не змогли зіграти Андрій Лисенко та Валерій Власович. Та навіть без двох гравців «основи», «Сокіл» мав усі шанси виграти в «Титана». Та гості змогли забити один гол, який, як виявилося, став переможним для них у цьому матчі. Хмельничани ж могли не лише зрівняти рахунок, а й виграти поєдинок, оскільки створили багато моментів. Та реалізувати хоча б один не змогли. «Не вистачило індивідуальної майстерності, - вважає головний тренер «Сокола» Роман Ковальчик. – Ми створили більше моментів, ніж суперник, але не змогли їх реалізувати. У нас є купа проблем, хлопці не вміють відкриватися та забивати свої моменти. Але це прийде з часом, якого в нас немає. Будемо максимально швидко щось придумувати та виходити з того, що маємо».

Артур Подлюк (№6) мав декілька моментів, які, як і решта партнерів, втілит у гол не зміг.

"Титан-Зоря"  тривалий час у першому таймі володіла ініціативою.

Іноді удари Олександра Педяша приймала на себе стійка воріт "Титана-Зорі"

У тому, що "Сокіл" не забив - гнайбияка заслуга голкіпера "Титана-Зорі" Мельника

Граючи в п’ятьох, "Сокіл" не зміг перевести гру в серію пенальті.

Гравці "Тиана-Зорі" залишилися задоволені результатом матчу за бронзові нагороди

Що ж, вже 20 серпня «Сокіл» розпочне новий чемпіонат України в «Екстра-лізі». У першому є турі хмельничани вдома зіграють з одним із фаворитів нової першості – херсонським «Продексімом».
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую