ye-logo.v1.2

На Хмельниччині п'ятеро чоловіків упродовж двох місяців незаконно різали ліс

Кримінал 1708
Під час санкціонованих обшуків на господарстві трьох підозрюваних виявлено та вилучено незаконно порубану деревину.
Під час санкціонованих обшуків на господарстві трьох підозрюваних виявлено та вилучено незаконно порубану деревину.. Фото: khmel.gp.gov.ua/ua/index.html

Зловмисники вирізали понад 100 дерев.

Безробітний мешканець Дунаєвецького  району упродовж двох місяців без будь-яких дозвільних документів бензопилою вирізав ліс. У прокуратурі кажуть, що робив він це разом із спільниками - чотирма односельцями.

«Чоловіки вирізали понад 100 дерев ясеня, дуба, клена, береста, граба у захисній смузі, яка належить Жмеринській дистанції захисних лісонасаджень регіональної філії Південно-Західної залізниці. На власному вантажному транспорті вивозили деревину, частину її збули підприємцям, а частину використали для особистих господарських потреб. Своїми злочинними діями ці особи завдали істотної шкоди державі на загальну суму понад 445 тисяч гривень»,- повідомляють у прокуратурі області.

Особам повідомили про підозру у вчиненні кримінального правопорушення за статтею 246 КК України. ЇЇ санкція передбачає покарання у виді штрафу від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арешту на строк до 6 місяців, або обмеження волі на строк до 3 років, або позбавлення волі на той самий строк.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую