ye-logo.v1.2

Футбол. Чемпіонат аматорів: честь Хмельниччини захищатимуть два клуби

Спорт 2778
Старший тренер Агробізнеса Ігор Шишкін каже, що, скоріше за все його командап не гратиме в Кубку України серед аматорів
Старший тренер Агробізнеса Ігор Шишкін каже, що, скоріше за все його командап не гратиме в Кубку України серед аматорів. Фото: автора

Нова першість стратуватиме 13-14 серпня, а суперниками наших команд стануть ще 11 клубів західної України.

У Києві пройшла нарада за участю керівників та тренерів аматорських футбольних клубів, керівників Асоціації аматорського футболу України та Федерації футболу України. Головне питання – новий чемпіонат України серед аматорів.

Передбачалося, що в новій першості від Хмельницької області виступлять одразу три команди – «Агробізнес» (Волочиськ), «Случ» (Старокостянтинів) та «Случ» (Красилів). Утім, як з’ясувалося під час наради, красилівська команда й справді хоче взяти участь у першості України, але з наступного сезону.

«Скоріше за все, що буде дві групи, в одній з яких виступатиме 13 команд, - каже старший тренер «Агробізнеса» Ігор Шишкін. – Окрім нас та старокостянтинівського «Случа», будуть дві команди з Волині, три з Тернопільщини, а також команди з Івано-Франківська, Вінниці, Рівненщини, Львівщини. Остаточний склад та календар матчів стане відомий наступного тижня».

Але вже відомо, що новий чемпіонат України серед аматорів розпочнеться 13-14 серпня і триватиме аж до липня наступного року. «Гратимемо в два кола, - продовжує Ігор Володимирович. – Переможці груп зійдуться в фіналі, а команди, які посядуть другі місця здобудуть бронзові нагороди».

Цього року пройде і Кубок України серед аматорів. Та, до прикладу, в Волочиську ще не знають, чи гратимуть у цьому турнірі. «Нам і так буде важко, адже виступатимемо ще й першості області, - каже Ігор Шишкін. – Крім цього, оскільки в аматорській першості ігри будуть у вихідні, то будемо просити обласну федерацію футболу перенести наші матчі в чемпіонаті Хмельниччини на будні дні».

Нагадаємо, минулої першості України серед аматорів від Хмельниччини виступали «Поділля» та «Агробізнес». І команда з Волочиська стала срібним призером.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую