Гаряча тема:
- Війна
Взимку такої страви не скуштуєш: хрусткі, ароматні, пікантні... Огірочки сухого засолу, готуються без водяного розсолу! Запах із холодильника – з розуму зводить, встояти неможливо!
Інгредієнти:
1 кг свіжих огірків, 1 ч. л. солі, 0,5 ст. л. цукру, 2 ст. л. яблучного оцту, 3 ст. л. соєвого соусу, 1/4 ч. л. паприки, 1\4 ч. л. чорного меленого перцю, 2 ст. л. кунжуту, 3-4 ст. л. рослинної олії (краще кунжутної, але можна й оливкової; у мене цього разу – олія з гарбузового насіння), 5 зубків часнику.
Приготування:
Порізати огірки уздовж навпіл (великі – на чотири частини). Покласти їх в друшляк і рясно полити окропом. Дати воді стекти й перекласти огірки в глибоку миску, посолити, залишити на 30 хвилин. Потім злити рідину, яка утворилася. До огірків додати оцет, соєвий соус, цукор, паприку і часник. Розігріти олію, обсмажити в ній кунжут. Гарячою олією з кунжутом полити огірки. Салат повинен настоятися годинку в холодильнику. Зберігаються такі огірочки кілька днів.
Тільки зареєстровані користувачі мають змогу залишати коментарі!
Будь ласка, зареєструйтеcя або виконайте вхід під своїм акаунтом!
Переваги зареєстрованих користувачів
Зареєстровані користувачі користуються перевагами: