ye-logo.v1.2

Картини написані китайською тушшю покажуть у Хмельницькому художньому музеї

Афіша 1482
Відкриють виставку завтра, 9 серпня
Відкриють виставку завтра, 9 серпня. Фото: із сторнки у Фейсбуці Хмельницького художнього музею

Відкриття виставки відбудеться 9 серпня.

У Хмельницькому художньому музеї завтра, 9 серпня, представлять виставку Альони Оласюк - молодої художниці, українсько-російського походження. Альона проживає наразі у Пекіні (Китай). 

“Самоідентифікація художниці у просторі мистецтва відбулась нещодавно, але чітко окреслена сфера інтересів, що відображає дослідження графічних технік. Визначаючи стилістику робіт Альони варто відзначити притаманний їй мінімалізм та звернути увагу на те,що художниця поєднує дуже контрастні явища - прості лінії, що складаються у складні комбінації, згустки, плетіння, що в результаті створюють рельєфні блискучі абстракти виконані пером та китайською густою тушшю для каліграфії. ЇЇ останні роботи розкривають візуальні і духовні переживання свого життя в Китаї та її зростаючий інтерес до філософських ідей буддизму”, - повідомляють у музеї.

Проект Альони Оласюк має назву «Межа/ Грань/ Border» (графіка, відеоінсталяція). Тримовність назви натякає на мультикультурність як і художниці, так і як явищ які її цікавлять. Проект створений показати, що крайнощї(як чорне - біле) є невідємною частиною гармонії .

У музеї кажуть, що в рамках виставки, упродовж трьох днів, відбудуться лекції та майстер-клас із розпису китайською тюшшю. У день відкриття експозиції — вхід безкоштовний.

Проект Альони Оласюк «Межа/ Грань/ Border » представлять у Хмельницькому художньому музеї завтра, 9 серпня. Початок о 17.00 годині. 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую