ye-logo.v1.2

Олімпіада: першою з наших стартує Аліна Комащук

Спорт 2049
Для Аліни Комащук Олімпіада в Ріо - перша в кар’єрі
Для Аліни Комащук Олімпіада в Ріо - перша в кар’єрі. Фото: vk.com

Сьогодні, 8 серпня, о 15.00 за київським часом в Ріо розпочне свої змагання фехтувальниця з Нетішина

На Олімпійських іграх в Ріо-де-Жанейро, які стартували 5 серпня, тривають змаганнях, участь в яких беруть і спортсмени з Хмельниччини. Щоправда, не 12, як очікувалося, а 10. Тетяна Рябченко, яка була запасною в велоспорті, залишилася в Україні. Не поїхав у Ріо й борець Олександр Хоцянівський, якого в останню мить замінили на іншого спортсмена.

Вже сьогодні, 8 серпня, о 15.00 за київським часом розпочнуться змагання серед жінок у фехтуванні на шаблях. У цій дисципліні виступить і нетішинка Аліна Комащук. Вона стане першою представницею Хмельниччини в Ріо.
12 серпня на Олімпіаді позмагається і важкоатлет Олександр Пелешенко Олександр, а наступного дня і Дмитро Чумак. Також 13 серпня «триматимемо кулаки» знову за Аліну Комащук, яка фехтуватиме на шаблях у командних змаганнях.

14 серпня у марафоні серед жінок побіжить Наталія Легонькова. А 15 серпня на старт вийдуть наші веслувальники – Інна Грищун та Павло Алтухов. Цього ж дня відбудуться й попередні забіги на 400 метрів із бар’єрами, де змагатиметься нетішинка Вікторія Ткачук. Щоправда, вона представлятиме Донееччину. Наступного дня, 16 серпня, Грищун та Алтухов, сподіваємося, позмагаються у фіналах, а Марина Бех у секторі стрибків у довжину пройде кваліфікацію. Якщо пройде до фіналу, то побореться на олімпійські нагороди 17 серпня. Також 17 серпня розпочне змагання борчиня Аліна Махиня, а Алла Черкасова вийде на татамі 18 серпня.

19 серпня вболіватимемо за Інну Грищун (попередні та півфінальні заїзди екіпажів байдарок-четвірок на 500 м серед жінок) та Дмитра Янчука (попередні і півфінальні заїзди екіпажів каное – двійок серед чоловіків на 1000 м). Фінали ж у цих дисциплінах пройдуть 20 серпня.

До теми: ТЕСТ: Чи знаєте ви наших олімпійців?

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую