ye-logo.v1.2

Поліцейські розповіли, де на Хмельниччині найчастіше трапляються ДТП

Суспільство 2273

Загалом в області є чотири таких ділянки дороги.

У Хмельницькій області є чотири автодороги, на яких найчастіше трапляються ДТП. Про це повідомляють правоохоронці. Найбільше аварій стається у селищі міського типу Летичів, біля автовокзалу.

“У Летичеві, біля автовокзалу, по трасі, невелика ширина дороги і завжди багато людей. Також чимало ДТП стається на автодорозі Житомир — Чернівці. Це місця на виїзді з міста Старокостянтинова, біля АЗС. Окрім того, багато аварій на відомому “тещиному язиці”, це село Гуменці Кам'янець-Подільського району. Четверте місце концентрації ДТП — на автодорозі Городище-Рівне-Старокостянтинів, де в'їзд в місто Шепетівка”, - повідомляє начальник управління превентивної діяльності ГУНП в Хмельницькій області Валентин Білянський.

За його словами, з початку року кількість ДТП із потерпілими зросла у Волочиському, Теофіпольському, Красилівському, Чемеровецькому, Ярмолинецькому районах та місті Нетішині. Найбільша кількість загиблих в результаті аварій трапляється у Волочиському, Новоушицькому, Полонському, Чемеровецькому районах.  

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую