ye-logo.v1.2

Комунальники Старокостянтинова розтратили майже мільйон гривень

Кримінал 1778
В актах приймання-передачі юридичних послуг не вказано ні змісту, ні обсягу таких послуг, які нібито були надані підприємству
В актах приймання-передачі юридичних послуг не вказано ні змісту, ні обсягу таких послуг, які нібито були надані підприємству. Фото: novadoba.com.ua

Працівники користувались послугами приватних юристів.

Органи досудового слідства встановили, що працівники комунального підприємства міста Старокостянтинів, упродовж 2012-2014 років, укладали договори приватними юристами. У прокуратурі кажуть, що на підприємстві були своїх три штатних юристи.

“Утім, в актах приймання-передачі юридичних послуг не вказано ні змісту, ні обсягу таких послуг, які нібито були надані підприємству. Попри це, на підставі зазначених угод суб’єктам господарювання перераховано кошти на загальну суму 949 тисяч гривень”, - повідомляють у прокуратурі області.

У кримінальному провадженні, зареєстрованомупрокуратурою за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого частиною 3 статті 191 (розтрата майна шляхом зловживання службовим становищем, вчинена за попередньою замовою групою осіб) КК України, проводяться усі необхідні слідчі дії для встановлення обставин вчинення злочину та причетних осіб. 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую