ye-logo.v1.2

Спортивні майданчики Хмельницького отримають «власника»

Суспільство 2434

Мова йде про ті, які до цього часу не стояли на балансі жодного підприємства.

На засіданні виконавчого комітету Хмельницької міської ради надали дозвіл міському управлінню житлово-комунального господарства міста взяти на баланс спортивні майданчики, які до цього часу були необлікованими.

За відповідне рішення проголосували усі десятеро членів виконкому, які були на засіданні, яке в прямому ефірі транслював сайт «Є».

Тепер за такі майданчики відповідатимуть житлово-експлуатаційні контори. «Це перший крок, щоб спробувати навести порядок зі спортивними майданчиками в місті, бо не було балансоутримувача, - каже міський голова Олександр Симчишин. – Були ідеї взяти їх на баланс або управління молоді та спорту, або управління ЖКГ. Ніхто не хотів на себе брати таку відповідальність, але ми вирішили, що закріпимо їх за управлінням ЖКГ, в особі житво-експлуатаційних контор. Зараз, власне, відбудеться їхня інвентаризація, з’ясований реальний стан, і частина з них, які непридатні, будуть демонтовані. А ті майданчики, які потребують ремонту, на них будуть виділені кошти».

Не виключено, що візьмуть на баланс і дитячі майданчики, яких також у місті є чимало, а ось господарів немає. «Є частина майданчиків, які взагалі не обліковані, особливо ті, які ставилися за кандидатсько-депутатські, благодійні, меценатські кошти тощо, - продовжує Олександр Сергійович. – Вони різної якості, і є дуже жахливої якості, а діти катаються, травмуються. Тому і з дитячими майданчиками хочемо навести лад».
 

Коментарі:

Володимир Гординський 11.08.2016 20:17

Судячи з риторики на виконкомі, на місці демонтованих будуть нові. Списку ще немає, бо не провели інвентаризації. Та "демонтаж" - це просто страшне слово, якщо я правильно зрозумів, насправді є в в місті майданчики, де паркан може завалитися, а тому його слід демонтувати. Будемо стежити разом. Дякую за запитання

Тетяна Дембицька 11.08.2016 18:00

а, что на месте демонтированых? и список в студию

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Останні оголошення
  Так  Ні, дякую