ye-logo.v1.2

У Хмельницькому за добу вкрали чотири велосипеди

Кримінал 1620
У Хмельницькому активізувались крадії велосипедів
У Хмельницькому активізувались крадії велосипедів. Фото: pmg.ua

В місті активізувались крадії двоколісних.

Учора, 11 серпня, в обласному центрі поцупили чотири велосипеди. Близько 14.00 години до правоохоронців звернувся місцевий житель і повідомив, що в ніч на 11 серпня, на Прибузькій, з під’їзду будинку невідома особа таємно викрала велосипед "Ардіс" червоно-сірого кольору. 

“У той же час про крадіжку велосипедаповідомив 27-річний чоловік. За його словами, із підсобного приміщення на Прибузькій 26 поцупили велосипед іноземного виробництва, сірого кольору із наклейками з написом "Сузукі". О 18.20 годині надійшло звернення місцевого жителя про те, що 25 липня о 11.00 годині на вулиці Примакова на АС-1 невстановлена особа, шляхом вільного доступу, таємно викрала велосипед марки "Ардіс"”, - повідомляють правоохоронці.

Упродовж дня 10 серпня, у квартирі місцевого жителя на вулиці П. Мирного, 21/1, перебувала малознайома особа. У поліції кажуть, що скориставшись відсутністю власника, шляхом вільного доступу, зловмисник велосипед "Асус" та сабвуфер, чим спричинив матеріального збитку в розмірі 15150 гривень. 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую