ye-logo.v1.2

За пляшку віскі та два телефони – за грати

Кримінал 1740
Шепетівчанина взяли під варту одразу ж після того, як суддя зачитав вирок
Шепетівчанина взяли під варту одразу ж після того, як суддя зачитав вирок. Фото: gagauzmedia.md

Шепетівський міськрайонний суд визнав винним місцевого мешканця у трьох злочинах.

Один розбій та дві крадіжки – саме в цьому звинуватили чоловіка, який опинився на лаві підсудних у Шепетівці та вироком суду засуджений на чотири роки ув’язнення з конфіскацією, крім житла. Тепер засуджений може подати апеляцію і, ймовірно, так і зробить, оскільки визнав свою провину лише в одному епізод – викрадені пляшки віскі.

У жовтні минулого року він, як сам заявив у залі суду, перебуваючи в стані алкогольного сп'яніння, зайшов в супермаркет, де викрав одну пляшку віскі «Jack Daniel's», яку заховав у рукав куртки та виніс з приміщення. В той же вечір був виявлений працівниками поліції, зізнався у вчиненому, не в повній мірі розумів, що скоїв, і відшкодував шкоду через охоронця.

А ось викрадення двох мобільних телефонів – заперечив. Перший випадок стався 11 вересня 2015 року. Засуджений разом із товаришем, якого вже ув’язнили на сім років, побили незнайомця та відібрали телефон. Підсудний в суді заявив, що захищався і телефон не забирав. Утім, свідки говорили протилежне.

Другий випадок стався 21 вересня 2015 року, коли підсудний вкрав телефон у жінки. Однак, він і це заперечив. Заявив, що придбав в магазині пиво та сів за столик. За сусіднім сиділа потерпіла, пила горілку та запропонувала йому підсісти до неї, на що він погодився, продовжили випивати вдвох. Коли та забрала сумку і пішла до іншої компанії, він забрав зі столу її мобільний телефон, щоб не забрали інші. Вийшов з магазину та наче хотів повернути їй телефон пізніше. Віддав… але вже поліцейським.

Оскільки чоловік має психічні розлади, а за розбій його загрожувало від семи років тюрми, суд застосував пом’якшену міру покарання – чотири роки позбавленні волі.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую