ye-logo.v1.2

На Хмельниччині посадовці незаконно передали у приватну власність 6 гектарів земель водного фонду

Кримінал 1768
Орієнтовна вартість земель - 150 тисяч гривень
Орієнтовна вартість земель - 150 тисяч гривень. Фото: www.kremenchug.com.ua

Орієнтовна вартість земель - 150 тисяч гривень.

У 2010 році в інтересах трьох громадян, посадовці підрозділу Держкомзему у Дунаєвецькому районі та РДА склали завідомо недостовірні офіційні документи. У прокуратурі кажуть, що в документах йшлося про належність трьох земельних ділянок площею 6 гектів до земель сільськогосподарського призначення.

«Опісля надали дозвіл на їх розроблення, затвердили проект землеустрою та незаконно передали у приватну власність цим громадянам для ведення особистого селянського господарства.   При цьому, посадовці знали, що земельні ділянки відносяться до земель водного фонду, приватизація яких законодавством заборонена. Таким чином, держава втратила землі водного фонду орієнтовною вартістю 150 тисяч гривень», - повідомляють у прокуратурі області.

Кам’янець-Подільською місцевою прокуратурою внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань відомості про службове підроблення та зловживання службовим становищем, що спричинило тяжкі наслідки (частина 1 статті 366, частина 2 статті 364 КК України). Поліція здійснюється досудове розслідування під процесуальним керівництвом прокурорів.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую