ye-logo.v1.2

В адміністрації знову обіцяють взятися за перевізників-нелегалів

Економіка 2049
Фото: versii.cv.ua

Кажуть є випадки коли перевізники і працюють нелегально, і допомогу від держави отримують, бо стоять на обліку в центрі зайнятості.

В області з 244 перевізників 38 не мають найманих працівників. Так на колегії Хмельницької ОДА заявила директор Департаменту соцзахисту населення Світлана Лукомська.

Це викликало підозру в посадовців облдержадміністрації, тому вони доручили головам РДА та мерам міст розібратися з цією ситуацією.

«Встановлено, що із загальної кількості – 244 перевізників області, 38 не мають найманих працівників. Є перевізники, у яких по кілька маршрутів, тож працювати без найманих водіїв підприємець фізично не може», – повідомила Світлана Лукомська.

Це викликає велику підозру у членів колегії.

Незрозуміла ситуація з пасажирськими перевезеннями у Дунаївецькому та Теофіпольському районах й місті Кам’янці-Подільському, де із 98 перевізників у 19 відсутні зареєстровані працівники.

Більше того, заступник голови ОДА Олег Гуменний повідомив, що є випадки, коли водії стоять на обліку в центрі зайнятості.

«Потрібно виявляти цих працівників і знімати їх з обліку, бо крім того, що нелегально працює, то ще й отримує з держбюджету допомогу», – сказав посадовець.

В ОДА доручили розібратися на місцях з цими питанням й робити усе для легалізації праці в області.

 

Ксенія КОСЮК.
 

Коментарі:

Інформація з інших ресурсів

Популярні новини

Новини Хмельниччини
Останні оголошення
  Так  Ні, дякую